Stroganoffbase 2,5 kg

En base for å lage biff stroganoff, tilsett kun kjøtt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1020243
EPD-nummer: 5963962
GTIN: 07090006965239

PRODUSENT: Matpartner AS

VAREMERKE: Matpartner

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

9 produkter i databasen

Ingredienser

Vann, løk, champignon, paprika, hakket tomat (tomat, tomatjuice), fløte, tomatpuré, kalvekraft (kalvekjøtt og kraft, gjærekstrakt, tomat, karamellisert sukker, salt, gulrotkraft, urteekstrakt), kyllingkraft (stekt kylling med honning, kjøtt og kraft av kylling, vann, salt), selleri,modifisert stivelse, hvitløkspuré (hvitløk, salt, konserveringsmidler (E 270, E 330)), sukker, salt, krydder, chili.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 334 kJ/ 80 kcal
Fett 4,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,40 g
Karbohydrat 6,20 g
hvorav
- Sukkerarter 3,40 g
Protein 3,20 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Sausblandinger
Varenummer 1020243
EPD-nummer 5963962
GTIN 07090006965239
GTIN2 7090006965246
GTIN3 7090006965253
Opprettet dato 11.01.2022
Oppdatert dato 14.01.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Tilberedt/konservert mat
Klasse Grønnsaksbaserte produkter/måltider
Brick kode Grønnsaksbaserte produkter/måltider – ikke spiseklar (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Fettdeklarasjon Med fett
Metode for tilberedning/oppvarming Oppvarming
Differensierende ingrediens Uklassifisert
Hvis i saus Ja
Hvis økologisk Nei
Innhold/oppskrift – matprodukt Grønnsaks-/tomatsaus
Bruk/påføring Hovedmåltid

Oppbevaring

Temperatur, min -50 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 30 dager

Tilberedning

Kokes Varmes i kombidamper, vannbad eller direkte i kjele til produktet er gjennomvarmt.