Stroganoffbase 2,5 kg
En base for å lage biff stroganoff, tilsett kun kjøtt.
Varenummer: 1020243 | EPD-nummer: 5963962 | GTIN: 07090006965239
Varenummer: 1020243
EPD-nummer: 5963962
GTIN: 07090006965239
PRODUSENT: Matpartner AS
VAREMERKE: Matpartner
9 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, løk, champignon, paprika, hakket tomat (tomat, tomatjuice), fløte, tomatpuré, kalvekraft (kalvekjøtt og kraft, gjærekstrakt, tomat, karamellisert sukker, salt, gulrotkraft, urteekstrakt), kyllingkraft (stekt kylling med honning, kjøtt og kraft av kylling, vann, salt), selleri,modifisert stivelse, hvitløkspuré (hvitløk, salt, konserveringsmidler (E 270, E 330)), sukker, salt, krydder, chili.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 334 kJ/ 80 kcal |
Fett | 4,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,40 g |
Karbohydrat | 6,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,40 g |
Protein | 3,20 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Sausblandinger |
Varenummer | 1020243 |
EPD-nummer | 5963962 |
GTIN | 07090006965239 |
GTIN2 | 7090006965246 |
GTIN3 | 7090006965253 |
Opprettet dato | 11.01.2022 |
Oppdatert dato | 14.01.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Grønnsaksbaserte produkter/måltider |
Brick kode | Grønnsaksbaserte produkter/måltider – ikke spiseklar (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Fettdeklarasjon | Med fett |
Metode for tilberedning/oppvarming | Oppvarming |
Differensierende ingrediens | Uklassifisert |
Hvis i saus | Ja |
Hvis økologisk | Nei |
Innhold/oppskrift – matprodukt | Grønnsaks-/tomatsaus |
Bruk/påføring | Hovedmåltid |
Oppbevaring
Temperatur, min | -50 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 30 dager |
Tilberedning
Kokes | Varmes i kombidamper, vannbad eller direkte i kjele til produktet er gjennomvarmt. |