Telemarksrøra svelerøre 3L fryst
Svelerøre klar til bruk etter tining. Laget med kun gode naturlige råvarer, helt uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Matprodusenten tilbyr utlån av helhetlig konsept bestående bl.a. av eget utviklet svelejern til faste brukere av Telemarksrøra sveler.
Varenummer: | EPD-nummer: 6203731 | GTIN: 07090022031659
Varenummer:
EPD-nummer: 6203731
GTIN: 07090022031659
PRODUSENT: Matprodusenten AS
VAREMERKE: Telemarksrøra
4 produkter i databasen
Ingredienser
Ingredienser: Melk, hvetemel, sukker, smør [Fløte, salt, syrekultur], egg, bakepulver (hevemiddel E450(i), E500(ii)), salt
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 093 kJ/ 261 kcal |
Fett | 10,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,30 g |
Karbohydrat | 36,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 13,00 g |
Kostfiber | 1,10 g |
Protein | 5,70 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 6203731 |
GTIN | 07090022031659 |
GTIN2 | 07090022031642 |
GTIN3 | 07090022031666 |
Opprettet dato | 16.09.2024 |
Oppdatert dato | 16.09.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -23 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 5 dager |