Bildebeskrivelse

KARBONADER PANNESTEKTE 2,5 KG

Karbonader med mye kjøtt og godt krydder. Et alternativ til mors hjemmelagede.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 601070
EPD-nummer: 4198362
GTIN: 07058176010708

PRODUSENT: Meråker Kjøtt AS

VAREMERKE: Meråker Kjøtt AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Storfe- og svinekjøtt (69%), melk, løk, potetmel, salt, selleri, krydder.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 836 kJ/ 201 kcal
Fett 13,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,50 g
- Enumettede fettsyrer 6,40 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 1,30 g
Karbohydrat 6,10 g
hvorav
- Sukkerarter 1,50 g
Protein 14,30 g
Salt 2,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt av ulike slag, bearbeidet og med tilsetningsstoffer
Varenummer 601070
EPD-nummer 4198362
GTIN 07058176010708
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 07.01.2015
Oppdatert dato 24.03.2015

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 36 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar Gjennomvarmes før servering.