Philadelphia Melkesjokolade 160g
160 GRM
Varenummer: 916360 | EPD-nummer: 534436 | GTIN: 07622300778545
Varenummer: 916360
EPD-nummer: 534436
GTIN: 07622300778545
PRODUSENT: Mondelez Norge AS
VAREMERKE: PHILADELPHIA
11 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 193 kJ/ 285 kcal |
| Fett | 13,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 8,20 g |
| Karbohydrat | 34,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 33,00 g |
| Kostfiber | 1,70 g |
| Protein | 6,30 g |
| Salt | 0,51 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 916360 |
| EPD-nummer | 534436 |
| GTIN | 07622300778545 |
| GTIN2 | 07622300778538 |
| GTIN3 | 07622300778521 |
| Opprettet dato | 02.10.2017 |
| Oppdatert dato | 18.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | Ikke oppgitt |
| Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















