Vaniljesaus Koke 19g

19 gram

Freia Vanilkesaus Koke er en klassisk dessertsaus med deilig smak av vanilje, perfekt til gelé og puddinger. For å tilberede sausen trenger du 2ss sukker og 5dl lettmelk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 783609
EPD-nummer: 2059459
GTIN: 07622400944352

PRODUSENT: Mondelez Norge AS

VAREMERKE: FREIA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

82 produkter i databasen

Ingredienser

Maisstivelse, sukker, aromaer, fargestoffer (riboflaviner, anattoekstrakter).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 500 kJ/ 355 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 87,50 g
hvorav
- Sukkerarter 7,60 g
Kostfiber 0,10 g
Protein 0,40 g
Salt 0,03 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Desserter og dessertpynt
Varenummer 783609
EPD-nummer 2059459
GTIN 07622400944352
GTIN2 7622300435639
GTIN3 7622300435660
Opprettet dato 24.02.2015
Oppdatert dato 09.04.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 10 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 549 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt