HAMBURGERBRØD MØRKE

2400 GRM

Vårt mørke hamburgerbrød er et godt alternativ til det klassiske burgerbrødet. Hamburgerbrødet er velegnet til fiskeburger såvel som kvernet storfe.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 5707
EPD-nummer:
GTIN: 07051450057079

PRODUSENT: Nærbakst AS

VAREMERKE: Nærbakst

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

334 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, RUGMEL, solsikkekjerner, SOYAGRITS, sukker, rapsolje, gjær, HVETEGLUTEN, linfrø, emulgator (E471, E472e), fortykningsmiddel (E412), maltmel av HVETE, tørket surdeig av HVETE, salt, fullherdet fett av raps, enzym, surhetsregulerende middel (E270), antioksidant (E300), maltekstrakt (BYGG), melbehandlingsmiddel (E300), aroma, farge (E160a). Kan inneholde spor av egg, melk, nøtter og sesamfrø.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Rug, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel, Valnøtter), Egg, Melk og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 289 kJ/ 308 kcal
Fett 10,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,95 g
Karbohydrat 40,54 g
hvorav
- Sukkerarter 5,05 g
Kostfiber 3,96 g
Protein 10,61 g
Salt 0,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferskt brød
Varenummer 5707
EPD-nummer
GTIN 07051450057079
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 12.12.2014
Oppdatert dato 27.11.2017

Oppbevaring

Temperatur, min 5 grader (C)
Temperatur, max. 30 grader (C)
Holdbarhet, total 3 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 1 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt