![Bildebeskrivelse](https://images.matinfo.no/images/large/07051450050018.jpg)
![Brødskala Halvgrovt](/img/product/marking/BRADSKAL_HALVGROVT.png)
KNEIPP LOKALBAKT
750 GRM
Varenummer: 91626 | EPD-nummer: 1284835 | GTIN: 07051450050018
Varenummer: 91626
EPD-nummer: 1284835
GTIN: 07051450050018
![Nærbakst AS](https://images.matinfo.no/images/Producers/tv_1982.jpg)
PRODUSENT: Nærbakst AS
VAREMERKE: Nærbakst
334 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten
Hvete, Rug |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete, Rug |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk, Sesamfrø og Soya
![Red circle](/images/Icons/circle-red.png)
![Green circle](/images/Icons/circle-green.png)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 041 kJ/ 249 kcal |
Fett | 2,25 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,27 g |
Karbohydrat | 47,47 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,28 g |
Kostfiber | 3,80 g |
Protein | 7,90 g |
Salt | 1,14 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 91626 |
EPD-nummer | 1284835 |
GTIN | 07051450050018 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 04.02.2016 |
Oppdatert dato | 29.08.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 3 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 1 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |