Focaccia 500g, Møllerens

500 g

Focaccia er et saftig og godt brød med mye smak som imponerer hver gang det serveres.  Focaccia er et italiensk tradisjonsbrød. Det kan ha varierende størrelse og utseende, fordi det opprinnelig var "overskuddsdeig" som ble bakt rett i steinovnen. Det ble lagt inn i ovnen ved veldig høy temperatur og stekt mens ovnen sakte ble avkjølt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 552108
EPD-nummer: 2936508
GTIN: 07020655521098

INFORMASJONSEIER: Norgesmøllene AS

PRODUSENT: Norgesmøllene AS

VAREMERKE: MØLLERENS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

75 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, tørket surdeig (av DURUMHVETE), salt, HVETEGLUTEN, rosmarin, rapsolje, melbehandlingsmiddel (E300, alfa-amylase).

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 171 kJ/ 278 kcal
Fett 7,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,10 g
- Enumettede fettsyrer 4,90 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 1,10 g
Karbohydrat 42,40 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Kostfiber 2,10 g
Protein 8,60 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 552108
EPD-nummer 2936508
GTIN 07020655521098
GTIN2 7020655521081
GTIN3 7020659521087
Opprettet dato 15.11.2016
Oppdatert dato 30.03.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad