Pizzamel tipo 0, 1kg, Møllerens
1000 g
Et spesialmel for deg som like å lage din egen hjemmelagde pizza. Pizzamel tipo 0 er laget av spesielt utvalgte kornsorter og er ekstra finmalt etter italienske kriterier. Dette gir en smidig deig, som er lett å forme - perfekt til baking av pizzabunn.
Varenummer: 505001 | EPD-nummer: 4258331 | GTIN: 07020655050017
Varenummer: 505001
EPD-nummer: 4258331
GTIN: 07020655050017
INFORMASJONSEIER: Norgesmøllene AS
PRODUSENT: Norgesmøllene AS
VAREMERKE: Møllerens
58 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel Tipo 0
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 433 kJ/ 338 kcal |
Fett | 1,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
- Enumettede fettsyrer | 0,10 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 69,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,80 g |
Kostfiber | 2,70 g |
Protein | 11,10 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Bakeblandinger |
Varenummer | 505001 |
EPD-nummer | 4258331 |
GTIN | 07020655050017 |
GTIN2 | 7020655050024 |
GTIN3 | 7020659050013 |
Opprettet dato | 23.04.2015 |
Oppdatert dato | 27.02.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Kornblandinger/korn/linse produkter |
Klasse | Korn/mel |
Brick kode | Mel – kornblanding/frokostblanding (tørrvare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Meltype | Hvetemel |
Glutendeklarasjon | Nei |
Hvis med hevemiddel | Nei |
Hvis økologisk | Nei |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Pizzabunn: 320 g / ca. 5 dl Pizzamel tipo 0 ½ ts salt ½ pose tørrgjær 2 ss olje 2 dl lunkent vann (ca. 38 °C). 1. Bland alle ingrediensene og elt i ca. 5 minutter i kjøkkenmaskin eller rør sammen for hånd. Juster om nødvendig deigen med mel/ vann, men la den være litt løs. 2. Hev deigen i 30 - 40 minutter, eller til dobbel størrelse. 3. Kjevle deigen ut på en plate med bakepapir. Etterhev deigen etter ønske, avhengig hvor tynn og sprø bunn du ønsker. Ingen etterheving gir tynnest og sprøest bunn. 4. Legg på ønsket fyll. 5. Stekes ved 250 °C i 10-15 minutter avhengig av ovn. Avkjøl på rist. TIPS TIL SPRØ BUNN: For å få en ekstra sprø og tynn pizzabunn benyttes en pizzastein. Varm pizzasteinen opp i stekeovnen før du legger på pizzaen. Ikke etterhev bunnen. Strø semulegryn på steinen før du legger på pizzaen for å unngå at den brenner seg fast. Stekes ved 225 °C i 10-15 minutter. Avkjøl på rist. |