Pizzamel tipo 0, 1kg, Møllerens

1000 g

Et spesialmel for deg som like å lage din egen hjemmelagde pizza. Pizzamel tipo 0 er laget av spesielt utvalgte kornsorter og er ekstra finmalt etter italienske kriterier. Dette gir en smidig deig, som er lett å forme - perfekt til baking av pizzabunn.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 505001
EPD-nummer: 4258331
GTIN: 07020655050024

INFORMASJONSEIER: Norgesmøllene AS

PRODUSENT: Norgesmøllene AS

VAREMERKE: MØLLERENS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

75 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 433 kJ/ 338 kcal
Fett 1,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
- Enumettede fettsyrer 0,10 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 69,60 g
hvorav
- Sukkerarter 0,80 g
Kostfiber 2,70 g
Protein 11,10 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Bakeblandinger
Varenummer 505001
EPD-nummer 4258331
GTIN 07020655050024
GTIN2 7020659050013
GTIN3
Opprettet dato 23.04.2015
Oppdatert dato 29.03.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Stekes Pizzabunn: 320 g / ca. 5 dl Pizzamel tipo 0 ½ ts salt ½ pose tørrgjær 2 ss olje 2 dl lunkent vann (ca. 38 °C). 1. Bland alle ingrediensene og elt i ca. 5 minutter i kjøkkenmaskin eller rør sammen for hånd. Juster om nødvendig deigen med mel/ vann, men la den være litt løs. 2. Hev deigen i 30 - 40 minutter, eller til dobbel størrelse. 3. Kjevle deigen ut på en plate med bakepapir. Etterhev deigen etter ønske, avhengig hvor tynn og sprø bunn du ønsker. Ingen etterheving gir tynnest og sprøest bunn. 4. Legg på ønsket fyll. 5. Stekes ved 250 °C i 10-15 minutter avhengig av ovn. Avkjøl på rist. TIPS TIL SPRØ BUNN: For å få en ekstra sprø og tynn pizzabunn benyttes en pizzastein. Varm pizzasteinen opp i stekeovnen før du legger på pizzaen. Ikke etterhev bunnen. Strø semulegryn på steinen før du legger på pizzaen for å unngå at den brenner seg fast. Stekes ved 225 °C i 10-15 minutter. Avkjøl på rist.