Rugmel Siktet 1kg Møllerens
1000 GRM
Passer perfekt til gjærbakst, lefser, knekkebrød og flatbrød Siktet rugmel er et rent rugprodukt. Det er kjernen i rugkorn som er finmalt. Dette utgjør ca. 75 % av kornets bestanddeler. Rug har ikke hatt samme plass i brød i Norge som f.eks. i brød fra Finland, Danmark og Tyskland. Rug har imidlertid blitt mer populært i de senere år.
Varenummer: 530101 | EPD-nummer: 500447 | GTIN: 07020650511001
Varenummer: 530101
EPD-nummer: 500447
GTIN: 07020650511001
INFORMASJONSEIER: Norgesmøllene AS
PRODUSENT: Norgesmøllene AS
VAREMERKE: Møllerens
58 produkter i databasen
Ingredienser
Siktet RUGMEL
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Rug |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Rug |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 405 kJ/ 332 kcal |
Fett | 1,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
- Enumettede fettsyrer | 0,10 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 69,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Kostfiber | 11,00 g |
Protein | 5,80 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 530101 |
EPD-nummer | 500447 |
GTIN | 07020650511001 |
GTIN2 | 07020650512503 |
GTIN3 | 07020659301016 |
Opprettet dato | 29.10.2014 |
Oppdatert dato | 15.05.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 545 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |