Speltmel Siktet Sekk, 25kg Møllerens

25000 GRM

Spelt er den hvetesorten som regnes som urhveten eller stamfaren til dagens hvetesorter, den ble dyrket allerede 5-6000 år f.kr. Speltmelet har et høyere innhold av vitaminer og mineraler enn vanlig hvetemel. Dette skyldes at speltkornets frøhvite inneholder mikronæringsstoffer. Jerninnholdet er høyere i speltmel. Vær oppmerksom på at siktet Speltmel tåler mindre elting enn siktet Hvetemel pga. glutenet i melet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 502525
EPD-nummer: 2816775
GTIN: 07020655025251

INFORMASJONSEIER: Norgesmøllene AS

PRODUSENT: Norgesmøllene AS

VAREMERKE: MØLLERENS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

75 produkter i databasen

Ingredienser

Siktet SPELTMEL og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Spelt
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 489 kJ/ 352 kcal
Fett 4,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,90 g
- Enumettede fettsyrer 0,60 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 2,40 g
Karbohydrat 64,60 g
hvorav
- Sukkerarter 2,70 g
Kostfiber 2,80 g
Protein 12,90 g
Salt 0,02 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 502525
EPD-nummer 2816775
GTIN 07020655025251
GTIN2 07020659025257
GTIN3 07020659025257
Opprettet dato 29.10.2014
Oppdatert dato 30.03.2021

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad