
Dansk Rugbrød 1kg Møllerens
1000 g
Møllerens Danske rugbrød med solsikkekjerner og linfrø er brød etter ekte dansk oppskrift. Det er velsmakende og godt, med en saftig og litt syrlig smak utviklet og kvalitetssikret av vår danske baker. Vellykket resultat hver gang. Møllerens egne bakere jobber med å utvikle og forbedre melblandingene våre slik at du skal lykkes best mulig med din hjemmebakst. Bakeblandingene våre er selvsagt fri for palmeolje og vi har ikke tilsatt hvetegluten ut over det som er naturlig i melet. Blandingen inneholder surdeig, noe som gir god smak og flott bakeevne. Blandingen tilfredsstiller kravene til Nøkkelhullsmerket, og saltmengden på *0,7 g per 100 g er vesentlig lavere enn kravet.
Varenummer: 552509 | EPD-nummer: 4165346 | GTIN: 07020655525102
Varenummer: 552509
EPD-nummer: 4165346
GTIN: 07020655525102

INFORMASJONSEIER: Norgesmøllene AS
PRODUSENT: Norgesmøllene AS
VAREMERKE: MØLLERENS
73 produkter i databasen
Ingredienser
Sammalt RUG, HVETEMEL, linfrø, solsikkekjerner, tørket surdeig av RUG, maltpulver, salt, rapsolje, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre og alfa amylase).
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Gluten
Rug, Hvete |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Gluten
Rug, Hvete |
![]() |
Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø og Soya


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 077 kJ/ 256 kcal |
Fett | 6,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
- Enumettede fettsyrer | 1,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 36,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Kostfiber | 9,00 g |
Protein | 8,70 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Bakeblandinger |
Varenummer | 552509 |
EPD-nummer | 4165346 |
GTIN | 07020655525102 |
GTIN2 | 7020659525092 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.04.2015 |
Oppdatert dato | 30.03.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Bake-/matlagingsblandinger/produkter |
Brick kode | Bake-/matlagingsblandinger (tørrvare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Diabetesdeklarasjon | Nei |
Egnet for vegetarianere/veganere, deklarasjon | Veganere |
Hvis økologisk | Nei |
Krever ytterligere ingredienser | Ja |
Tilberedningsmetode | Baking |
Type bake/matlagings miks | Brøddeig blanding |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 1 pakke gjær og 6 dl lunkent vann (38-40 °C). Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd. Du kan forheve deigen under plast i 30 min, men dette er ikke avgjørende for et godt bakeresultat. Del deigen i 2, og form disse til brød, som du legger ned i 2 smurte former (1,5l). La deigen heve under et kjøkkenhåndkle i 45-60 min, eller til dobbel størrelse. TIPS: Bruk litt olje på hendene og kjøkkenbenken når du skal forme brødene. Stek brødene ved 200 °C nederste rille i 40-45 min avhengig av ovn. Avkjøl brødene på rist. TIPS: Ønsker du sprø skorpe kan du pensle brødene med vann før steking. |