Nøkkelhullsmerking Brødskala Halvgrovt

Kornbrød 1kg Møllerens

1000 g

Møllerens Saftige Kornbrød er et brød for hele familien og hele Norges bestselger. Sammensetningen av ulike korn- og frøsorter av beste kvalitet gjør at du får to saftige brød med god smak. Vellykket resultat hver gang.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 552515
EPD-nummer: 4165353
GTIN: 07020655525164

INFORMASJONSEIER: Norgesmøllene AS

PRODUSENT: Norgesmøllene AS

VAREMERKE: MØLLERENS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

76 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, sammalt HVETE, sammalt RUG, linfrø¸, solsikkekjerner, HAVREGRYN, SESAMFRØ, salt, tørket surdeig av HVETE, rapsolje, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre og alfa amylase).

Allergener

Allergen
Gluten
Havre, Hvete, Rug
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 055 kJ/ 250 kcal
Fett 4,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
- Enumettede fettsyrer 0,80 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 2,40 g
Karbohydrat 41,60 g
hvorav
- Sukkerarter 2,40 g
Kostfiber 5,50 g
Protein 8,60 g
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Bakeblandinger
Varenummer 552515
EPD-nummer 4165353
GTIN 07020655525164
GTIN2 7020659525153
GTIN3
Opprettet dato 23.04.2015
Oppdatert dato 30.03.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Bake-/matlagingsblandinger/produkter
Brick kode Bake-/matlagingsblandinger (tørrvare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Diabetesdeklarasjon Nei
Egnet for vegetarianere/veganere, deklarasjon Veganere
Hvis økologisk Nei
Krever ytterligere ingredienser Ja
Tilberedningsmetode Baking
Type bake/matlagings miks Brøddeig blanding

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 1 pakke gjær og 6 dl lunkent vann (38-40 °C). Elt deigen ca. 5 min i kjøkkenmaskin eller 10 min for hånd. Du kan forheve deigen under plast i 30 min, men dette er ikke avgjørende for et godt bakeresultat. Del deigen i 2, og form disse til brød, som du legger ned i 2 smurte former (1,5l). La deigen heve under et kjøkkenhåndkle i 45-60 min, eller til dobbel størrelse. TIPS: Bruk litt olje på hendene og kjøkkenbenken når du skal forme brødene. Stek brødene ved 200 °C nederste rille i 40-45 min avhengig av ovn. Avkjøl brødene på rist. TIPS: Ønsker du sprø skorpe kan du pensle brødene med vann før steking.