Hvetemel Siktet Økologisk 25kg
25 kg
ØKO Hvetemel består av 78 % av kornets bestanddeler, og er innerste delen av hvetekornet.
Varenummer: 500925 | EPD-nummer: 2812071 | GTIN: 07020655009251
Varenummer: 500925
EPD-nummer: 2812071
GTIN: 07020655009251
INFORMASJONSEIER: Norgesmøllene AS
PRODUSENT: Norgesmøllene AS
VAREMERKE: Norgesmøllene
43 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk siktet HVETEMEL
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 437 kJ/ 339 kcal |
| Fett | 1,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| - Enumettede fettsyrer | 0,20 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 1,10 g |
| Karbohydrat | 66,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,80 g |
| Kostfiber | 3,60 g |
| Protein | 12,90 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Matmel |
| Varenummer | 500925 |
| EPD-nummer | 2812071 |
| GTIN | 07020655009251 |
| GTIN2 | 7020659009257 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 13.02.2019 |
| Oppdatert dato | 20.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 545 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 445 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















