Argentinske Villreker m/Rødbete Panering
Et kreativt innslag til forretter, buffeter, tapas og spennende hovedretter. Like gode kalde som varme og perfekt til catering.
Varenummer: 7 | EPD-nummer: 6208185 | GTIN: 07090045931158
Varenummer: 7
EPD-nummer: 6208185
GTIN: 07090045931158
PRODUSENT: Norice Seafood AS
VAREMERKE: Norice Seafood AS
23 produkter i databasen
Ingredienser
Reke, krepsdyr, stabilisator (E450, E451)) (60%), brødkrum (hvetemel, rødbet juice pulver, palmeolje, salt, sukker, farge (e120, e160c), Surhetsregulerende midler (e300)), Panering (hvetemel, vann, fortykningsmidler (E1404), sukker, hvitløk, salt, pepper, Hevningsmidler (e450, e500), gjærekstrakt)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten
Hvete |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Ja | |
Gluten
Hvete |
Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Sennep, Selleri, Melk, Soya, Fisk og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 526 kJ/ 126 kcal |
Fett | 0,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 19,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Protein | 9,40 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Malaysia |
Opphavsland | Malaysia |
Varegruppe | Frosne skalldyr |
Varenummer | 7 |
EPD-nummer | 6208185 |
GTIN | 07090045931158 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.09.2022 |
Oppdatert dato | 21.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Skalldyr – bearbeidet |
Brick kode | Skalldyr – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Type skalldyr | Reke |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |