Argentinske Villreker m/Rødbete Panering

Et kreativt innslag til forretter, buffeter, tapas og spennende hovedretter. Like gode kalde som varme og perfekt til catering.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 7
EPD-nummer: 6208185
GTIN: 07090045931158

PRODUSENT: Norice Seafood AS

VAREMERKE: Norice Seafood AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


23 produkter i databasen

Ingredienser

Reke, krepsdyr, stabilisator (E450, E451)) (60%), brødkrum (hvetemel, rødbet juice pulver, palmeolje, salt, sukker, farge (e120, e160c), Surhetsregulerende midler (e300)), Panering (hvetemel, vann, fortykningsmidler (E1404), sukker, hvitløk, salt, pepper, Hevningsmidler (e450, e500), gjærekstrakt)

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Egg, Fisk, Soya, Melk, Selleri og Sennep

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 526 kJ/ 126 kcal
Fett 0,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,30 g
Karbohydrat 19,60 g
hvorav
- Sukkerarter 1,70 g
Protein 9,40 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Malaysia
Opphavsland Malaysia
Varegruppe Frosne skalldyr
Varenummer 7
EPD-nummer 6208185
GTIN 07090045931158
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 13.09.2022
Oppdatert dato 21.03.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Skalldyr – bearbeidet
Brick kode Skalldyr – bearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Type skalldyr Reke

Oppbevaring

Temperatur, min -40 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 240 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt