Argentinske Villreker med Bambuskull Panering
Et kreativt innslag til forretter, buffeter, tapas og spennende hovedretter. Like gode kalde som varme og perfekt til catering.
Varenummer: 8 | EPD-nummer: 6208177 | GTIN: 07090045931134
Varenummer: 8
EPD-nummer: 6208177
GTIN: 07090045931134
PRODUSENT: Norice Seafood AS
VAREMERKE: Norice Seafood AS
23 produkter i databasen
Ingredienser
Reker (krepsdyr, Stabilisator (E450, E451)) (65%) Brødkrum ( Hvetemel, Bambus kull pulver 1 %, salt, sukker, Panering (hvetemel, vann, Fortykningsmiddel (E1420), salt, sukker, hevningsmidler (E450, E500), pepper, løk, hvitløk, gjærekstrakt, naturlig smak, røyksmak, guar gummi
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Ja | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Fisk, Soya, Melk, Selleri, Sennep og Bløtdyr
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 498 kJ/ 118 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 15,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 10,60 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Malaysia |
Opphavsland | Malaysia |
Varegruppe | Frosne skalldyr |
Varenummer | 8 |
EPD-nummer | 6208177 |
GTIN | 07090045931134 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.09.2022 |
Oppdatert dato | 08.03.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Skalldyr – bearbeidet |
Brick kode | Skalldyr – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Primærtilsetning | Panering |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |