Argentinske Villreker med Gurkemeie Panering
Et kreativt innslag til forretter, buffeter, tapas og spennende hovedretter
Varenummer: 9 | EPD-nummer: 6207252 | GTIN: 07090045931110
Varenummer: 9
EPD-nummer: 6207252
GTIN: 07090045931110
PRODUSENT: Norice Seafood AS
VAREMERKE: Norice Seafood AS
23 produkter i databasen
Ingredienser
Reke, krepsdyr, stabilisator (E450, E451)), Brødkrum (hvetemel, tapioka stivelse, vegetabilsk forkortning, salt, farge (e100, e160c)), sukker, Surhetsregulerende middel (e300)), Panering (hvetemel, vann, fortykkningsmidler (e1420, e1404), sukker, hvitløk, salt, Hevningsmidler (e450, e500), pepper))
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Ja | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Egg, Fisk, Soya, Melk, Selleri og Sennep
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 522 kJ/ 123 kcal |
Fett | 0,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 18,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Protein | 9,50 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Malaysia |
Opphavsland | Malaysia |
Varegruppe | Frosne skalldyr |
Varenummer | 9 |
EPD-nummer | 6207252 |
GTIN | 07090045931110 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.09.2022 |
Oppdatert dato | 08.03.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Skalldyr – bearbeidet |
Brick kode | Skalldyr – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Primærtilsetning | Panering |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |