Bolinhosboller
Klippfiskboller Bolinhos de Bacalhau, croquetas eller fritters - velsmakende frityrstekte boller som stammer fra Portugal hvor den trolig er den mest populære forretten til festmat. Der hvor det feires serveres Bolinhos, gjerne med en delikat salat til, samt en skikkelig dose chilimajones eller aioli. Retten er også svært populær i latin-amerika. Bollene passer perfekt til tapas eller forretter. De er sprø på utsiden og myke/kremet på innsiden. Kan serveres varm som kald.
Varenummer: 11610 | EPD-nummer: 6011308 | GTIN: 07090045930236
Varenummer: 11610
EPD-nummer: 6011308
GTIN: 07090045930236
PRODUSENT: Norice Seafood AS
VAREMERKE: Norice Seafood AS
23 produkter i databasen
Ingredienser
Torsk, potet, vann, potetflakes, olivenolje, tapiokastivelse, salt, mysepulver, hvitløk, dekstrose
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 983 kJ/ 236 kcal |
Fett | 14,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,70 g |
Karbohydrat | 11,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Kostfiber | 1,30 g |
Protein | 14,20 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 11610 |
EPD-nummer | 6011308 |
GTIN | 07090045930236 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.09.2022 |
Oppdatert dato | 03.10.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Fiskeart | Torsk |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 235 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |