Hoki Premium Sprøbakt
Hoki av høyeste kvalitet, dekket med sprø panering. Den er forstekt i olje og hutigfryst for å beholde dens friskhet og gode smak. Dette produktet er også Halal sertifisert.
Varenummer: 3167 | EPD-nummer: 5056999 | GTIN: 07090045930014
Varenummer: 3167
EPD-nummer: 5056999
GTIN: 07090045930014
PRODUSENT: Norice Seafood AS
VAREMERKE: Norice Seafood AS
23 produkter i databasen
Ingredienser
Hokifilet, hvetemel, vann, rapsolje, maisstivelse, salt, gjær, sukker, emulgatorer-E471-E472e, mineralsalt-E450-E451, rismel, surhetsreguleredndeE262, farge-E160b, E401sodiumalgenat
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten
Hvete |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 865 kJ/ 207 kcal |
Fett | 10,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 16,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,40 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Malaysia |
Opphavsland | Malaysia |
Varegruppe | Frossen fisk |
Varenummer | 3167 |
EPD-nummer | 5056999 |
GTIN | 07090045930014 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.09.2022 |
Oppdatert dato | 28.09.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – bearbeidet |
Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Fiskeart | Hvitfisk |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |