MSC-merket fisk Halal – næringsmiddel tilpasset islamske diettregler

Hoki Premium Sprøbakt

Hoki av høyeste kvalitet, dekket med sprø panering. Den er forstekt i olje og hutigfryst for å beholde dens friskhet og gode smak. Dette produktet er også Halal sertifisert.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3167
EPD-nummer: 5056999
GTIN: 07090045930014

PRODUSENT: Norice Seafood AS

VAREMERKE: Norice Seafood AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


23 produkter i databasen

Ingredienser

Hokifilet, hvetemel, vann, rapsolje, maisstivelse, salt, gjær, sukker, emulgatorer-E471-E472e, mineralsalt-E450-E451, rismel, surhetsreguleredndeE262, farge-E160b, E401sodiumalgenat

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 865 kJ/ 207 kcal
Fett 10,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,00 g
Karbohydrat 16,10 g
hvorav
- Sukkerarter 2,40 g
Protein 11,00 g
Salt 0,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Malaysia
Opphavsland Malaysia
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 3167
EPD-nummer 5056999
GTIN 07090045930014
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 28.09.2022
Oppdatert dato 28.09.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – bearbeidet
Brick kode Fisk – bearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Fiskeart Hvitfisk

Oppbevaring

Temperatur, min -40 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt