Halal – næringsmiddel tilpasset islamske diettregler
Hoki Premium Sprøbakt
Hoki av høyeste kvalitet, dekket med sprø panering. Den er forstekt i olje og hutigfryst for å beholde dens friskhet og gode smak. Dette produktet er også Halal sertifisert.
Varenummer: 3167 | EPD-nummer: 5056999 | GTIN: 07090045930014
Varenummer: 3167
EPD-nummer: 5056999
GTIN: 07090045930014
PRODUSENT: Norice Seafood AS
VAREMERKE: Norice Seafood AS
17 produkter i databasen
Ingredienser
Hokifilet, hvetemel, vann, rapsolje, maisstivelse, salt, gjær, sukker, emulgatorer-E471-E472e, mineralsalt-E450-E451, rismel, surhetsreguleredndeE262, farge-E160b, E401sodiumalgenat
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 865 kJ/ 207 kcal |
| Fett | 10,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,00 g |
| Karbohydrat | 16,10 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,40 g |
| Protein | 11,00 g |
| Salt | 0,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Malaysia |
| Opphavsland | Malaysia |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 3167 |
| EPD-nummer | 5056999 |
| GTIN | 07090045930014 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 28.09.2022 |
| Oppdatert dato | 28.09.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – bearbeidet |
| Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Fiskeart | Hvitfisk |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -40 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















