Salt & Pepper Squid chunks
Sprøbakt blekksprutstykker Frosne rå stykker av blekksprut som er skjært for å gi en unik marmorering, panert med en salt og pepper blanding.
Varenummer: 11 | EPD-nummer: 5060132 | GTIN: 07090045930762
Varenummer: 11
EPD-nummer: 5060132
GTIN: 07090045930762
PRODUSENT: Norice Seafood AS
VAREMERKE: Norice Seafood AS
23 produkter i databasen
Ingredienser
blekksprut, vann, hvetemel, rapsolje, fortykkningsmiddel-(E1420, E1404), Hevingsmidler-(E450, E500), Sukker, Salt, Pepper, Hvete, egg pulver, Selleri, smaksforsterker (E621), Farge (E160c)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter), Fisk, Melk og Lupin
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 782 kJ/ 187 kcal |
Fett | 8,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,90 g |
Karbohydrat | 11,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Kostfiber | 2,40 g |
Protein | 14,90 g |
Salt | 0,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Malaysia |
Opphavsland | Malaysia |
Varegruppe | Frosne skalldyr |
Varenummer | 11 |
EPD-nummer | 5060132 |
GTIN | 07090045930762 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.09.2022 |
Oppdatert dato | 29.09.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -40 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 410 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |