MSC-merket fisk

Sprøbakt sydlig Blåhvittingfilet

En torskefisk som har fått navn etter sitt hvite kjøtt. Sydlig blåhvitting er en velsmakende og sunn fisk, og meget godt egnet som råvare for fish’n chips samt mange andre kjente og kjære retter. Det er selvsagt også fangst av bærekraftig fiske, verifisert MSC-produkt. Serveringsstykkene har god størrelse og paneringen er både sprø og velsmakende.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3166
EPD-nummer: 5397716
GTIN: 07090045931257

PRODUSENT: Norice Seafood AS

VAREMERKE: Norice Seafood AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


23 produkter i databasen

Ingredienser

Hvitting  Filet (Fisk) (55%), Panering [ Hvetemel , Vann, Rapsolje, Tykningsmiddel (E1404), Salt, Hevemiddel (E450, E500), Smaksforsterker (E621), Sukker, Rismel, Melkepulver, Smak, (Malt)]

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Skalldyr, Egg, Soya, Selleri, Sennep og Bløtdyr

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 822 kJ/ 197 kcal
Fett 11,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,50 g
Karbohydrat 10,80 g
hvorav
- Sukkerarter 2,80 g
Kostfiber 1,40 g
Protein 11,40 g
Salt 0,70 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Malaysia
Opphavsland Malaysia
Varegruppe Frossen fisk
Varenummer 3166
EPD-nummer 5397716
GTIN 07090045931257
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 28.09.2022
Oppdatert dato 28.09.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Sjømat
Klasse Fisk – bearbeidet
Brick kode Fisk – bearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Fiskeart Hvitting

Oppbevaring

Temperatur, min -40 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 240 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt