ASPARGES,GRØNN

1000 GRM

Ikke rart at denne grønnsaken er mye brukt! Den kan kokes, smørdampes, stues og grilles. Eller lag en deilig suppe på den!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1335
EPD-nummer: 356444
GTIN: 07026510013357

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

133 produkter i databasen

Ingredienser

Asparges grønn

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 94 kJ/ 22 kcal
Fett 0,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 1,30 g
hvorav
- Sukkerarter 1,20 g
Protein 3,10 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Kina
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 1335
EPD-nummer 356444
GTIN 07026510013357
GTIN2 07026516013351
GTIN3 07026517013350
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 08.07.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Stekes Stekes i forvarmet stekepanne i 3-5 min, med olje eller margarin, smaksettes.
Kokes Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-2 min koketid.
Dampes Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 3-4 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering