Beteblanding
2500 GRM
En herlig miks til salat eller middag som kokt, bakt eller stekt!
Varenummer: 15650 | EPD-nummer: 4975231 | GTIN: 07026516156508
Varenummer: 15650
EPD-nummer: 4975231
GTIN: 07026516156508
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
121 produkter i databasen
Ingredienser
Gulbeter, polkabeter, kålrot, pastinakk og purre.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 191 kJ/ 46 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,01 g |
Karbohydrat | 7,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,90 g |
Protein | 1,50 g |
Salt | 0,06 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 15650 |
EPD-nummer | 4975231 |
GTIN | 07026516156508 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.02.2018 |
Oppdatert dato | 28.06.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i forvarmet stekepanne, med olje eller margarin, smaksettes. |
Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |
Ovnsbakes | Bakes i kombidamper: 20-25 min på 190 grader. |