BROKKOLIBLANDING

2000 GRM

Består av brokkolitopper, blomkål og gulrotskiver. Gode tradisjoner vil man gjerne videreføre – dette gjelder også for denne blandingen! Fargerik og smakfull som den er, går den til de fleste retter. Kan gjerne også gratineres! Hurtig nedfrysing kort tid etter innhøsting, bremser tapet av viktige vitaminer og mineraler og gir deg næringsrike grønnsaker. Gis et kjapt oppkok eller smørdampes før servering.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 16340
EPD-nummer: 739284
GTIN: 07026510163403

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

137 produkter i databasen

Ingredienser

Gulrot, Blomkål, Brokkoli

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 119 kJ/ 28 kcal
Fett 0,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 3,80 g
hvorav
- Sukkerarter 3,70 g
Protein 1,90 g
Salt 0,04 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 16340
EPD-nummer 739284
GTIN 07026510163403
GTIN2 07026516163407
GTIN3 07026517163406
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 27.03.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad