BROKKOLIBLANDING
2000 GRM
Består av brokkolitopper, blomkål og gulrotskiver. Gode tradisjoner vil man gjerne videreføre – dette gjelder også for denne blandingen! Fargerik og smakfull som den er, går den til de fleste retter. Kan gjerne også gratineres! Hurtig nedfrysing kort tid etter innhøsting, bremser tapet av viktige vitaminer og mineraler og gir deg næringsrike grønnsaker. Gis et kjapt oppkok eller smørdampes før servering.
Varenummer: 16340 | EPD-nummer: 739284 | GTIN: 07026510163403
Varenummer: 16340
EPD-nummer: 739284
GTIN: 07026510163403
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Gulrot, Blomkål, Brokkoli
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 119 kJ/ 28 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 3,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,70 g |
Protein | 1,90 g |
Salt | 0,04 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 16340 |
EPD-nummer | 739284 |
GTIN | 07026510163403 |
GTIN2 | 07026516163407 |
GTIN3 | 07026517163406 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 21.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
Dampes | I kombidamper: Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |