Brokkolitopper økologiske
1500 GRM
Våre økologiske brokkolitopper er dyrket uten sprøytemidler – bra for deg, for miljøet og for et bærekraftig landbruk! Vi har valgt ut de aller fineste bukettene til deg, og alt du trenger å gjøre er å gi dem en kort dupp i kokende vann. Den holder da på spenstigheten sin, og er klar til å nytes!
Varenummer: 14099 | EPD-nummer: 4687125 | GTIN: 07026516140996
Varenummer: 14099
EPD-nummer: 4687125
GTIN: 07026516140996
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
119 produkter i databasen
Ingredienser
Brokkolitopper økologiske
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 113 kJ/ 27 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 1,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,90 g |
Kostfiber | 2,80 g |
Protein | 3,20 g |
Salt | 0,02 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 14099 |
EPD-nummer | 4687125 |
GTIN | 07026516140996 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.12.2016 |
Oppdatert dato | 28.06.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |