BUKETTBLANDING

2000 GRM

Består av blomkål, brokkoli, runde sukkererter og gulrot. En fargerik og smakfull blanding som går til de fleste retter. Kan gjerne også gratineres! Hurtig nedfrysing kort tid etter innhøsting, bremser tapet av viktige vitaminer og mineraler og gir deg næringsrike grønnsaker.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 18940
EPD-nummer: 1197243
GTIN: 07026510189403

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

120 produkter i databasen

Ingredienser

Blomkål, Brokkoli, Sukkererter, Gulrot gul og orange.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 131 kJ/ 31 kcal
Fett 0,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 4,60 g
hvorav
- Sukkerarter 4,30 g
Protein 2,00 g
Salt 0,04 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 18940
EPD-nummer 1197243
GTIN 07026510189403
GTIN2 07026516189407
GTIN3 07026517189406
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 21.06.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid.
Dampes I kombidamper: Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering