CHAMPIGNON SKIVET

2500 GRM

Er en viktig kilde til vitamin D, som viser seg å ha en god virkning mot depresjon. Med sin milde smak, er den lett å like og blant verdens mest spiste sopp. Hent fram den deilige klare høststemningen i skogen! Sopp er flott som garnityr til en kraftig dyrestek, eller som et smaksrikt innslag til enkel omelett eller risotto. Vi har gjort det enkelt for det å «sanke» sopp hele året! Hurtig nedfrysing etter høsting, gjør at næringsstoffene bevares på best mulig måte.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2604
EPD-nummer: 616367
GTIN: 07026510026043

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

120 produkter i databasen

Ingredienser

Champignon

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 92 kJ/ 22 kcal
Fett 0,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 0,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,20 g
Protein 3,60 g
Salt 0,01 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Polen
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 2604
EPD-nummer 616367
GTIN 07026510026043
GTIN2 07026516026047
GTIN3 07026518026045
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 21.06.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stekes i veldig varm stekepanne, med moderat mengde for best resultat.