CHAMPIGNON SKIVET
2500 GRM
Er en viktig kilde til vitamin D, som viser seg å ha en god virkning mot depresjon. Med sin milde smak, er den lett å like og blant verdens mest spiste sopp. Hent fram den deilige klare høststemningen i skogen! Sopp er flott som garnityr til en kraftig dyrestek, eller som et smaksrikt innslag til enkel omelett eller risotto. Vi har gjort det enkelt for det å «sanke» sopp hele året! Hurtig nedfrysing etter høsting, gjør at næringsstoffene bevares på best mulig måte.
Varenummer: 2604 | EPD-nummer: 616367 | GTIN: 07026510026043
Varenummer: 2604
EPD-nummer: 616367
GTIN: 07026510026043
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Champignon
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 92 kJ/ 22 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 0,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 3,60 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Polen |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 2604 |
EPD-nummer | 616367 |
GTIN | 07026510026043 |
GTIN2 | 07026516026047 |
GTIN3 | 07026518026045 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 21.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i veldig varm stekepanne, med moderat mengde for best resultat. |