ERTESTUING
2000 GRM
Her har du ferdig laget tradisjonsmat på sitt beste! Brikettene blir hurtig innfryst for at kvaliteten skal bevares i sin helhet. Alt du trenger å gjøre, er å varme dem. Du sparer tid, det blir ingen svinn og det smaker veldig godt!
Varenummer: 62040 | EPD-nummer: 460915 | GTIN: 07026510620401
Varenummer: 62040
EPD-nummer: 460915
GTIN: 07026510620401
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, Tørkede grønn erter, Melk, Smør, Salt, Hvit pepper
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 484 kJ/ 114 kcal |
Fett | 2,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,80 g |
Karbohydrat | 15,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,80 g |
Protein | 6,60 g |
Salt | 0,60 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 62040 |
EPD-nummer | 460915 |
GTIN | 07026510620401 |
GTIN2 | 07026516620405 |
GTIN3 | 07026517620404 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 21.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Varm i ovnen på ca 130 grader i ca 20 min, rør innimellom. |
Kokes | Tilsett i en kjele og varm opp under omrøring på medium temperatur. |
Dampes | Dampes i ovnen under lokk i ca 25-30 min. Rør rundt og server. |