GRØNNE SOYABØNNER

1000 GRM

Bønner er modne frø av belgvekster og finnes i mange ulike former og farger. Bønner har blitt den nye supermaten og finner stadig nye bruksområder, spesielt innen vegetarmat. Vi har bønner i mange varianter: grønne soyabønner, red kidney, kikerter, hvite bønner - som ren vare eller i blandinger med og uten krydder.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 14490
EPD-nummer: 2317147
GTIN: 07026510144907

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

119 produkter i databasen

Ingredienser

Grønne soya bønner

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 582 kJ/ 139 kcal
Fett 6,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,10 g
Karbohydrat 3,40 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 14,60 g
Salt 0,01 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Kina
Opphavsland Kina
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 14490
EPD-nummer 2317147
GTIN 07026510144907
GTIN2 07026516144901
GTIN3 07026518144909
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 15.01.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid.
Dampes I kombidamper: Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering