HVERDAGSBLANDING
2000 GRM
Består av gulrotstav, hvitkålterning, kålrotstav, selleriterning og purre. Godt til kjøtt, fisk eller fugl, og perfekt som base for en god rotmospuré. Smak til med krydder. Hurtig nedfrysing kort tid etter innhøsting, bremser tapet av viktige vitaminer og mineraler og gir deg næringsrike grønnsaker. Tilberedes direkte fra fryst tilstand.
Varenummer: 15640 | EPD-nummer: 968701 | GTIN: 07026510156405
Varenummer: 15640
EPD-nummer: 968701
GTIN: 07026510156405
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Gulrot, Hvitkål, Kålrot, Selleri, Purre
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 134 kJ/ 32 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,01 g |
Karbohydrat | 5,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,50 g |
Protein | 1,10 g |
Salt | 0,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 15640 |
EPD-nummer | 968701 |
GTIN | 07026510156405 |
GTIN2 | 07026516156409 |
GTIN3 | 07026517156408 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 21.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 3-4 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |