KIKERTER
1000 GRM
Denne belgfrukten innehar veldig mange næringsstoffer, som har god innvirkning på helsa vår! Våre kikerter er ferdige til bruk, og du slipper mange timer med bløtlegging og koking. Ha dem rett i salatbaren, til middagen, lag vegetarburgere eller rist dem med litt krydder og nyt dem som snacks!
Varenummer: 14500 | EPD-nummer: 2253227 | GTIN: 07026510145003
Varenummer: 14500
EPD-nummer: 2253227
GTIN: 07026510145003
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
118 produkter i databasen
Ingredienser
Kikerter
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 743 kJ/ 148 kcal |
Fett | 3,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 25,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,00 g |
Protein | 10,70 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 14500 |
EPD-nummer | 2253227 |
GTIN | 07026510145003 |
GTIN2 | 07026516145007 |
GTIN3 | 07026518145005 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 15.01.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |