LAPSKAUSBL. GROVKUTT

2500 GRM

Består av potetterning, gulrotterning, purre og selleriterning. De grove bitene tåler litt tøff behandling, samtidig som de gir retten et innbydende og hjemmelaget preg.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 15630
EPD-nummer: 2788883
GTIN: 07026510156306

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

131 produkter i databasen

Ingredienser

Potet, Gulrot, Selleri, Purre

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 240 kJ/ 57 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 11,50 g
hvorav
- Sukkerarter 3,40 g
Protein 1,70 g
Salt 0,03 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 15630
EPD-nummer 2788883
GTIN 07026510156306
GTIN2 07026516156300
GTIN3 07026517156309
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 21.06.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Kok det valgte kjøttet mørt, tilsett lapskausblandingen og kok grønnsakene møre før du smaker til med salt og pepper. Hvis du ønsker, kan du jevne mer med potetstivelse.