LAPSKAUSBLANDING

2500 GRM

Består av potetterning, gulrotterning, purre og selleriterning. Vi har gjort jobben med skrelling og kutting, og du trenger bare steke kjøttet og tilsette grønnsakene.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 15620
EPD-nummer: 968693
GTIN: 07026510156207

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

120 produkter i databasen

Ingredienser

Potet, Gulrot, Purre, Selleri

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 243 kJ/ 58 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 11,70 g
hvorav
- Sukkerarter 3,40 g
Protein 1,60 g
Salt 0,03 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 15620
EPD-nummer 968693
GTIN 07026510156207
GTIN2 07026516156201
GTIN3 07026517156200
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 21.06.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Kok det valgte kjøttet mørt, tilsett lapskausblandingen og kok grønnsakene møre før du smaker til med salt og pepper. Hvis du ønsker kan du jevne mer med potetstivelse.