LINSER
1000 GRM
Som bønner, blir også linser stadig mer brukt. Linser er en belgfrukt, full av proteiner og kostfiber! Dette er mat for både kropp og gane! Belgvekster er en fin erstatning til kjøtt, og vegetarburgere av linser blir stadig mer vanlig. Brukes også i supper, salater, wok, hummus m.m.
Varenummer: 14510 | EPD-nummer: 2704815 | GTIN: 07026510145102
Varenummer: 14510
EPD-nummer: 2704815
GTIN: 07026510145102
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Linser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 728 kJ/ 174 kcal |
Fett | 0,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 27,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 11,50 g |
Salt | 0,05 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 14510 |
EPD-nummer | 2704815 |
GTIN | 07026510145102 |
GTIN2 | 07026516145106 |
GTIN3 | 07026518145104 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 15.01.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |