LØKSKIVER
2000 GRM
Løk er en herlig smaksetter som vi med fordel kan spise enda mer av! Den er nemlig en av de sunneste grønnsaker som finnes, og innehar mange stoffer som er viktig for hjerte- og karsystemet vårt. Vår løk er ferdig renset og kuttet, så: ingen tårer – bare masse god smak til et hav av retter!
Varenummer: 13750 | EPD-nummer: 2242865 | GTIN: 07026510137503
Varenummer: 13750
EPD-nummer: 2242865
GTIN: 07026510137503
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
119 produkter i databasen
Ingredienser
Løk
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 135 kJ/ 32 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 5,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,70 g |
Protein | 1,10 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 13750 |
EPD-nummer | 2242865 |
GTIN | 07026510137503 |
GTIN2 | 07026516137507 |
GTIN3 | 07026517137506 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 27.03.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i forvarmet stekepanne i 3-5 min, med olje eller margarin, smaksettes. |
Ovnsbakes | Bakes i kombidamper: 10-15 min på 190 grader. |