MINIGULROT

2500 GRM

Tradisjonelle rotgrønnsaker er alltid godt! Vår gulrot er høstet, blansjert og løsfryst når den er på sitt aller beste!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1234
EPD-nummer: 742429
GTIN: 07026510012343

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

131 produkter i databasen

Ingredienser

Minigulrot

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 117 kJ/ 28 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 5,00 g
hvorav
- Sukkerarter 5,00 g
Protein 0,60 g
Salt 0,01 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 1234
EPD-nummer 742429
GTIN 07026510012343
GTIN2 07026516012347
GTIN3 07026518012345
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 10.06.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Kokes Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid
Ovnsbakes Ovnsbaking i kombidamper: 20-25 min på 190 grader.
Ovnsbakes Kombiddamper: Damp grønnsakene 4-8 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering Ovnsbaking i kombidamper: 20-25 min på 190 grader. Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. Tilberedes fra dypfryst tilstand. For flere tips, se vår nettside Norrek.no under tilberedning.