MINIMAIS

1000 GRM

Mais er verdens største kornart og globalt er den en sentral næringskilde. Vår mais får du enten løsfryst alene eller som et smakelig innslag i flere av våre blandinger. Vi har også minimais i ren vare, så her har du flere valg til salatbaren, fredagstacoen, pizzaen m.m.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1427
EPD-nummer: 919241
GTIN: 07026510014255

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

120 produkter i databasen

Ingredienser

Minimais

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 110 kJ/ 26 kcal
Fett 0,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 2,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,40 g
Protein 2,90 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Thailand
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 1427
EPD-nummer 919241
GTIN 07026510014255
GTIN2 07026516014259
GTIN3 07026518014257
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 08.07.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes Stekes i forvarmet stekepanne i 3-5 min, med olje eller margarin, smaksettes.
Ovnsbakes Bakes i kombidamper: 20-25 min på 170 grader.
Kokes Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid.
Dampes Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering