NORSK BLANDING
2500 GRM
Består av kålrotterning, gulrotterning, purre og selleriterning. Her har du alt du trenger til f.eks. en deilig grønnsakssuppe – ferdig kuttet og blandet, klar til bruk!
Varenummer: 15940 | EPD-nummer: 968719 | GTIN: 07026510159406
Varenummer: 15940
EPD-nummer: 968719
GTIN: 07026510159406
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Kålrot, Gulrot, Purre, Selleri
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 134 kJ/ 32 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,01 g |
Karbohydrat | 5,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,80 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 0,05 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 15940 |
EPD-nummer | 968719 |
GTIN | 07026510159406 |
GTIN2 | 07026516159400 |
GTIN3 | 07026517159409 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 31.03.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | I kombidamper i 20-25 minutter på 190 grader |
Kokes | Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid. |
Dampes | Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering |