Norsk wok

2500 GRM

Wok av norske grønnsaker! Det grove kuttet gir et hjemmelaget preg. Stek dem kjapt på høy varme før servering, eller også ha over kraft eller buljong, og du har en fantastisk suppe på et blunk! Hurtig nedfrysing kort tid etter innhøsting, bremser tapet av viktige vitaminer og mineraler og gir deg næringsrike grønnsaker.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 17760
EPD-nummer: 5698808
GTIN: 07026510177608

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

119 produkter i databasen

Ingredienser

Hodekål, gulrot, gulbete, pastinakk og purreløk

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 167 kJ/ 40 kcal
Fett 0,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,10 g
Karbohydrat 7,10 g
hvorav
- Sukkerarter 6,30 g
Protein 1,30 g
Salt 0,02 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 17760
EPD-nummer 5698808
GTIN 07026510177608
GTIN2 07026516177602
GTIN3 07026516177602
Opprettet dato 04.02.2021
Oppdatert dato 10.05.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Bakes i kombidamper: 20-25 min på 190 grader.
Kokes Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid.
Dampes Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering
Wokes Stekes kjapt på høy varme.