PAPRIKA BLANDING
2500 GRM
Paprika er en stor variant av chilipepper, og nytes både rå og oppvarmet i vår matlaging. Den er stappfull av vitamin C og en kilde til vitamin B6, som bidrar til normal energiomsetning. Alle starter opp som grønne, og noen forblir det, mens andre blir rød, orange, gul, hvit eller fiolett. Rød og gul paprika er altså en moden grønn paprika. Vår er ternet eller strimlet, og leveres som ren vare eller i blandinger.
Varenummer: 17240 | EPD-nummer: 895672 | GTIN: 07026510172405
Varenummer: 17240
EPD-nummer: 895672
GTIN: 07026510172405
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Paprika rød, Paprika gul, Paprika grønn
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 110 kJ/ 26 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,05 g |
Karbohydrat | 3,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,90 g |
Protein | 1,10 g |
Salt | 0,02 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 17240 |
EPD-nummer | 895672 |
GTIN | 07026510172405 |
GTIN2 | 07026516172409 |
GTIN3 | 07026517172408 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 29.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Topp pizzaen med paprika før steking. |
Stekes | Stekes i forvarmet stekepanne, med olje eller margarin, smaksettes. |