PAPRIKA BLANDING

2500 GRM

Paprika er en stor variant av chilipepper, og nytes både rå og oppvarmet i vår matlaging. Den er stappfull av vitamin C og en kilde til vitamin B6, som bidrar til normal energiomsetning. Alle starter opp som grønne, og noen forblir det, mens andre blir rød, orange, gul, hvit eller fiolett. Rød og gul paprika er altså en moden grønn paprika. Vår er ternet eller strimlet, og leveres som ren vare eller i blandinger.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 17240
EPD-nummer: 895672
GTIN: 07026510172405

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

120 produkter i databasen

Ingredienser

Paprika rød, Paprika gul, Paprika grønn

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 110 kJ/ 26 kcal
Fett 0,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,05 g
Karbohydrat 3,90 g
hvorav
- Sukkerarter 3,90 g
Protein 1,10 g
Salt 0,02 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 17240
EPD-nummer 895672
GTIN 07026510172405
GTIN2 07026516172409
GTIN3 07026517172408
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 29.06.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Topp pizzaen med paprika før steking.
Stekes Stekes i forvarmet stekepanne, med olje eller margarin, smaksettes.