PAPRIKA RØD STRIMLET
2000 GRM
Paprika er en stor variant av chilipepper, og nytes både rå og oppvarmet i vår matlaging. Den er stappfull av vitamin C og en kilde til vitamin B6, som bidrar til normal energiomsetning. Alle starter opp som grønne, og noen forblir det, mens andre blir rød, orange, gul, hvit eller fiolett. Rød og gul paprika er altså en moden grønn paprika. Vår er ternet eller strimlet, og leveres som ren vare eller i blandinger.
Varenummer: 1324 | EPD-nummer: 2242824 | GTIN: 07026510013241
Varenummer: 1324
EPD-nummer: 2242824
GTIN: 07026510013241
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
119 produkter i databasen
Ingredienser
Paprika rød
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 121 kJ/ 29 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 4,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,70 g |
Protein | 1,10 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Portugal |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 1324 |
EPD-nummer | 2242824 |
GTIN | 07026510013241 |
GTIN2 | 07026516013245 |
GTIN3 | 07026518013243 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 29.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Topp pizzaen med paprika før steking. |