POTETBÅTER FRITERT
2500 GRM
Hva er vel mer norsk enn poteter – selv om den opprinnelig kom fra Sør-Amerika? Den har også blitt kalt djevelens frukt – fordi den vokser under jorda. Men vi elsker den og tilbereder den på alle slags måter og til de fleste menyer. Potet er ikke bare karbohydrater og stivelse, den er faktisk en kilde til gode næringsstoffer som bl.a. jern og kalium.
Varenummer: 2574 | EPD-nummer: 302679 | GTIN: 07026510025749
Varenummer: 2574
EPD-nummer: 302679
GTIN: 07026510025749

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
133 produkter i databasen
Ingredienser
Potet båter
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 520 kJ/ 120 kcal |
Fett | 2,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 22,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 1,50 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 2574 |
EPD-nummer | 302679 |
GTIN | 07026510025749 |
GTIN2 | 07026516025743 |
GTIN3 | 07026517025742 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 27.03.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad |