POTETSTAPPE
2000 GRM
Her har du ferdig laget tradisjonsmat på sitt beste! Vår stappe er laget på gode råvarer og med meieri-smør for den ekstra gode smaken! Brikettene blir hurtig innfryst for at kvaliteten skal bevares i sin helhet. Små mengder varmes i mikrobølgeovn, større mengder i vannbad, kjele eller kombidamper. Du sparer tid, det blir lite svinn og det smaker fantastisk godt!
Varenummer: 60040 | EPD-nummer: 460816 | GTIN: 07026510600403
Varenummer: 60040
EPD-nummer: 460816
GTIN: 07026510600403
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
120 produkter i databasen
Ingredienser
Potet, Melk, Smør, Salt, Pepper
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 307 kJ/ 73 kcal |
Fett | 3,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,40 g |
Karbohydrat | 9,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,30 g |
Protein | 1,30 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 60040 |
EPD-nummer | 460816 |
GTIN | 07026510600403 |
GTIN2 | 07026516600407 |
GTIN3 | 07026517600406 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 17.06.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Varm i ovnen på ca 130 grader i ca 20 min, rør innimellom. |
Kokes | Tilsett i en kjele og varm opp under omrøring på medium temperatur. |
Dampes | Dampes i ovnen under lokk i ca 25-30 min. Rør rundt og server. |