POTETSTAPPE

2000 GRM

Her har du ferdig laget tradisjonsmat på sitt beste! Vår stappe er laget på gode råvarer og med meieri-smør for den ekstra gode smaken! Brikettene blir hurtig innfryst for at kvaliteten skal bevares i sin helhet. Små mengder varmes i mikrobølgeovn, større mengder i vannbad, kjele eller kombidamper. Du sparer tid, det blir lite svinn og det smaker fantastisk godt!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 60040
EPD-nummer: 460816
GTIN: 07026510600403

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

137 produkter i databasen

Ingredienser

Potet, Melk, Smør, Salt, Pepper

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 307 kJ/ 73 kcal
Fett 3,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,40 g
Karbohydrat 9,10 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Protein 1,30 g
Salt 0,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 60040
EPD-nummer 460816
GTIN 07026510600403
GTIN2 07026516600407
GTIN3 07026517600406
Opprettet dato 27.10.2014
Oppdatert dato 11.06.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad