PYTT I PANNE U/KJØTT
2500 GRM
Består av fritert potetterning, paprikaterning, champignon, purre og løkterning. Tilsett kun noen belgfrukter, smak til med krydder, olje og urter - og du har et fullverdig vegetarmåltid.
Varenummer: 15340 | EPD-nummer: 739276 | GTIN: 07026510153404
Varenummer: 15340
EPD-nummer: 739276
GTIN: 07026510153404
PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
119 produkter i databasen
Ingredienser
Potet, Champignon, Paprika rød, Paprika grønn, Løk
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 416 kJ/ 99 kcal |
| Fett | 2,40 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 16,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,50 g |
| Protein | 1,80 g |
| Salt | 0,05 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Frosne grønnsaker |
| Varenummer | 15340 |
| EPD-nummer | 739276 |
| GTIN | 07026510153404 |
| GTIN2 | 07026516153408 |
| GTIN3 | 07026517153407 |
| Opprettet dato | 27.10.2014 |
| Oppdatert dato | 17.06.2021 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Stekes i forvarmet stekepanne, med olje eller margarin, smaksettes. |
| Ovnsbakes | Bakes i kombidamper: 20-25 min på 190 grader. Smaksettes. |

















