Ø-merket

Rødbet økologisk

2500g

Vår økologiske rødbet er dyrket uten sprøytemidler – bra for deg, for miljøet og for et bærekraftig landbruk! Lag en kremet salat til brødskiva, eller bak den i ovnen med litt olje og krydder til middag.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 21249
EPD-nummer: 5129267
GTIN: 07026510212491

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS

VAREMERKE: Norrek

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

133 produkter i databasen

Ingredienser

Rødbet

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 206 kJ/ 49 kcal
Fett 0,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 8,90 g
hvorav
- Sukkerarter 8,80 g
Protein 1,60 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 21249
EPD-nummer 5129267
GTIN 07026510212491
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.12.2018
Oppdatert dato 28.06.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Ovnsbakes Bakes i kombidamper: 20-25 min på 190 grader.
Kokes Koking i smaksatt grønnsaksvann i kjele: 1,5-3 min koketid.
Dampes Damp grønnsakene i forvarmet kombidamper 4-6 min (1 pose i lav hullbakk). Tilsett smak før servering