RABARBRA
2500 GRM
Frisk og syrlig gjør den seg veldig godt i en smuldrepai eller til annet søtt. Lag en sirup til panna cottaen eller en deilig grøt som nytes varm eller kald. Rabarbra inneholder mye kostfiber og vitaminer, og nesten ingen kalorier. Vi har fjernet de giftige bladene, og kuttet stilkene opp i små fine skiver – alt klart til bruk.
Varenummer: 2194 | EPD-nummer: 757997 | GTIN: 07026510021949
Varenummer: 2194
EPD-nummer: 757997
GTIN: 07026510021949

PRODUSENT: Norrek Dypfrys AS
VAREMERKE: Norrek
135 produkter i databasen
Ingredienser
Rabarbra
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 85 kJ/ 20 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 1,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,60 g |
Protein | 0,90 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | |
Varegruppe | Frossen frukt |
Varenummer | 2194 |
EPD-nummer | 757997 |
GTIN | 07026510021949 |
GTIN2 | 07026516021943 |
GTIN3 | 07026518021941 |
Opprettet dato | 27.10.2014 |
Oppdatert dato | 12.06.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad |